Personalizovana fudbalska kartica

Personalizovana fudbalska kartica

1.000 RSD2.500 RSD

Da li znaš da je tvoja personalizovana fudbalska kartica na samo par koraka od tebe? Bilo da želiš svoju ličnu fudbalsku karticu ili originalan poklon za ljubitelja fudbala i FIFE, Players.rs ti nudi mogućnost naručivanja jedinstvene kartice.

Izaberi dizajn i veličinu, popuni sva polja u kreiranju po želji, dodaj fotografiju i naruči svoju karticu ili iznenadi nekoga.

Opis

Players.rs izrađuje personalizovane fudbalske kartice. Možeš birati pozadinu kartice, tim, državu, ime/prezime, kao i tvoje ocene kao fudbalskog igrača. Fudbalska kartica se izrađuju od visoko kvalitetnog materijala – forex debljine 3mm i paket koji poručiš pored kartice sadrži i duplo lepljivu traku za laku montažu kartice na mesto po tvojoj želji – zid, vrata, prozor. 

Možete poručiti karticu sa svojim likom ili likom prijatelja, ali takođe, po želji možemo izraditi i karticu sa tvojim omiljenim fudbalerom sa njegovim stvarnim ocenama iz igre “ Fifa ”. U planu je konstantno unapređivanje ponude i pozadina. Svakog meseca u ponudi će se nalaziti nove zanimljive pozadine personalizovane kartice. Budite slobodni da nam se obratite sa idejama i predlozima u Kontakt sekciji sajta.

Personalizovana fudbalska kartica

Personalizovana fudbalska kartica

Dodatne informacije

Vreme isporuke

Od 5 do 10 radnih dana

Plaćanje i dostava

Plaćanje pouzećem – Isporuka Post Express-om.
Poštarina: 395- 480 din. u zavinosti od težine porudžbine

Materijal

Foreks 3-5mm debljine

Postavljanje

Dvostrana lepljiva traka za laku i brzu montažu na skoro sve površine.

Izaberite dizajn

Katar '22, Liga evrope '22, Liga šampiona '22, Liga Šampiona '24, Zlatna '23, Zlatna '24, Zlatna '22, Fantasy '22, Tim nedelje '22, Tim godine, Legenda, Liga šampiona, Fantasy, Zlatna, Zvezda u usponu

Izaberite veličinu

Mala [19x30cm], Srednja [27x42cm], Velika [37x59cm]

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Personalizovana fudbalska kartica“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *