Uslovi kupovine

Opšti uslovi kupovine

Players.rs je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini („Sl. glasnik RS“, br. 41/2009 i 95/2013) i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji. Posetom ili kupovinom u internet prodavnici players.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo.

Players.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova kupovine. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od vaše poslednje posete.

Komunikacija elektronskim putem

Kada posetite players.rs, napišete nam privatnu poruku na Facebook stanici Players.rs  (https://www.facebook.com/players.rs), pošaljete nam privatnu poruku na Instagram profil Players.rs (https://www.instagram.com/players.rs) ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasniste ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte (email), Preko Facebook stranice Players (https://www.facebook.com/players.rs/) i/ili putem Instagram profila  Players (https://www.instagram.com/players.rs).

Izjava o zaštiti privatnosti

Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika našeg sajta je od velikog značaja za nas i time se obavezujemo da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice 101shop.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prihvatanjem ovih Uslova potvrđujete da ste upoznati sa sa pravom da u svakom trenutku možete u celini povući ovu izjavu o saglasnosti.

Lični podaci podrazumevaju vaše ime i prezime, adresu, kontakt telefon i e-mail adresu. Sve lične podatke prikupljamo samo uz vaš pristanak, odnosno ukoliko ste voljni da nam ih date prilikom naručivanja proizvoda ili prilikom registracije na Newsletter.

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Nikada vam nećemo slati ponude ili mejlove za koje se niste sami prijavili. Ukoliko više ne želite da primate mejlove sa našeg sajta, to vrlo brzo i jednostavno možete uraditi slanjem mejla na e-mail adresu: info@players.rs

Cena

Sve cene prikazane na našem sajtu su iskazane u dinarima, sa uračunatim PDV-om, bez troškova transporta. Obavezujemo se da ćemo prihvatiti cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. Ipak, ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, Players.rs ima pravo da otkaže porudžbinu uz slanje email obaveštenja potrošaču.

Opisi proizvoda

Players.rs nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, players.rs ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Jednostrani raskid – Odustajanje od kupovine

Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe.

Obrazac jednostranog raskida ugovora možete preuzeti OVDE i ukoliko ne stigne sa proizvodom smatraće se da vam je isporučen tj. dostupan za preuzimanje. U roku od 14 dana nakon preuzimanja paketa obavestite nas elektronskim putem da odstupate od ugovora i uz to napišite broj računa/otpremnice kako bih mogli da identifikujemo Vašu porudžbinu. Kad se Vaša porudžbina identifikuje, mi cemo Vam poslati dalju instrukciju kako da nam dostavite kupljeni proizvod a mi vama Vaš novac. Proizvod nam morate vratiti sa ispunjenim i potpisanim obrascem za odustanak od ugovora u roku od 30 dana na našu adresu: Jase Tomića 50, Novi Bečej, 23272.

Troškove vraćanja robe snosi kupac, osim u slučjevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan proizvod. Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakavanju. U suprotnom se ne obavezujemo za primanje paketa. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 40% od prodajne cene koja je naplaćena. U roku od 8 radnih dana od prijema Vašeg paketa mi ćemo vam refundirati Vaš novac.

Radno vreme

Internet prodavnica Players radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni. Korisnički servis i tehnička podrška su dostupni svakim radnim danom od 10:00h – 19:00h na broj telefona: 063 788 6095.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Posetioci mogu slobodno komentarisati proizvode i slati email poruke. Players ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i diskriminaciju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez prethodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljeno . Protiv takvih aktivnosti players.rs može pokrenuti odgovarajući zakonski postup.

Vaš nalog

Ukoliko koristite players.rs, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem 101shop.rs sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti players.rs uz nadzor roditelja ili staratelja. Players.rs zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije players.rs će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Stanje zaliha

Dostupnost proizvoda prikazana na internet stranici greškom se može razlikovati od našeg realnog stanja zaliha. Ukoliko greškom dođe do kreiranja porudžbine proizvoda kog nemamo na stanju, players.rs ima pravo da otkaže porudžbinu uz slanje email obaveštenja potrošaču ili obaveštenjem putem telefona.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Players.rs zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci players.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo players.rs ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti players.rs. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Linkovi na druge sajtove

Linkovi sadržani na Sajtu koji vode na nezavisne sajtove su prikazani isključivo zbog pogodnosti za vas. players.rs nije pregledao sadržaj ovih sajtova, ne kontroliše ih i nije odgovoran za bilo koji od ovih sajtova ili njihove sadržaje. Stoga, players.rs nije njihov predstavnik, ne pruža nikakve garancije i ne prihvata obaveze u vezi sa ovim sajtovima ili bilo kojim informacijama, softverom ili drugim proizvodima koji se tamo mogu naći, ili sa rezultatima koji su posledica njihove upotrebe. Ukoliko odlučite da pristupite nekom od sajtova na koje vode linkovi sa našeg Sajta, činite to na sopstvenu odgovornost.

Način poručivanja

Detaljni uslovi kupovine navedeni su u sledećem tekstu. Molimo Vas da se upoznate sa njima pre nego što obavite kupovinu.

Za naručivanje proizvoda iz ponude Internet prodavnice players.rs potrebno je da ispratite sledeće korake:

1. Registracija *kupovina je moguća i bez prethodne registracije

2. Pronalaženje proizvoda koji želite da kupite i dodavanje u “korpu”

3. Pregled Korpe

4. Kreiranje porudžbine – Unos podataka o naručiocu, mestu isporuke i način plaćanja

5. Pregled i potvrda porudžbine

6. Vaša porudžbina će biti obrađena. Mi ćemo vas kontaktirati samo u slučaju da postoji potreba za potvrdom ili korekcijom porudžbine.

Plaćanje

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja players.rs.

Saobraznost

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda.

Reklamacije

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate(info@players.rs). Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju. Proizvodi koji dolaze u direktan kontakt sa intimnim delovima tela ne podležu reklamaciji. Zvaničana prava o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice kupac ostvaruje na osnovu Zakona o zaštiti potrošača. Svako oštećenje pri transportu, nedostajanje nekih delova i eventualnu neispravnost nekog proizvoda kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe. Kupac je dužan da primljenu robu proveri po prijemu i ako je došlo do neke greške, mi ćemo se potruditi da je u najkraćem roku ispravimo. Ukoliko na njemu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, pošiljku ne bi trebalo da preuzmete.

Vlasništvo

Players (players.rs) sajt je u vlasništvu:

TOMISLAV GLAVAŠKI PR NOVI BEČEJ
Sedište: Jaše Tomića 50, Novi Bećej 23272, Srbija
MB: 65178346
PIB: 111082387
ŠIFRA DELATNOSTI: 479
1 – Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta

Preuzmite naše Uslove kupovine u PDF formatu: OVDE