Politika privatnosti

Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika našeg sajta je od velikog značaja za nas i time se obavezujemo da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.

Na osnovu GDPR, svaki korisnik vebsajta ima mogućnost da omogući ili onemogući prikupljanje svojih ličnih podataka.

Players.rs prikuplja i obrađuje sve potrebne podatke od strane lica koja su dala saglasnost da se njihovi podaci obrađuju, sa jasno navedenom svrhom, na način koji je dozvoljen zakonom.

Koje lične podatke sakupljamo, kada i zašto

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Možemo Vam zatražiti Vaše lične podatke u sledećim slučajevima:
prilikom registracije korisničkog naloga na našem sajtu, pri kreiranju narudžbenice na sajtu ili elektronskom putem (definisanim u našim Uslovima kupovine), ostavljanjem komentara, prijavom na naš Newsletter ili slanjem poruke preko kontakt forme na sajtu.

Lični podaci koje prikupljamo su:  Ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona i  adresu stanovanja.

Ovi podaci će biti sačuvani i korišćeni isključivo u svrhu obrade Vaše porudžbine, odgovora na Vaš upit ili stupanja u kontakt sa Vama.

Vaši podaci će biti izbrisani na vaš zahtev, a neće se čuvati nakon što prestane potreba za istim.

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Newsletter

Prijavu na naš newsletter možete izvršiti tako što će te uneti vašu e-mail adresu u formular na dnu sajta naznačen kao Newsletter.  Na ostavljenu e-mail adresu će te dobijati povremene mejlove sa novim proizvodima, popustima, nagradnim kuponima i sve korisne informacije vezane za naš sajt.

Ako u bilo koje vreme želite da se odjavite od primanja budućih e-poruka, link za odjavu se nalazi na dnu svake email poruke ili nam pošaljite poruku na info@players.rs ( Subject: Odjava ).

Otkrivanje informacija trećim stranama

Mi ne prodajemo, ne trgujemo ili na drugi način ne šaljemo trećim stranama Vaše lične informacije, osim ako ne pružimo unapred obaveštenje korisnicima. Ovo ne uključuje partnera za veb hosting i druge partnere koji pomažu u radu našeg veb sajta, vođenju našeg poslovanja ili pružanju usluga našim korisnicima, sve dok se te strane slažu da ove informacije budu poverljive. Takođe možemo objaviti informacije kada je to odgovarajuće za usklađivanje sa zakonom, sprovođenje naših politika na polju ili zaštiti naših ili drugih prava, imovine ili sigurnosti.

Međutim, informacije koje nisu povezane sa ličnim identitetom mogu se pružiti trećim stranama za marketing, oglašavanje ili druge namene.

Sarađujemo sa nekoliko trećih lica za obradu podataka u naše ime. Ove treće strane su pažljivo odabrane i one su u skladu sa zakonima.

Google (Privacy policy)

Facebook (Privacy policy)

Izmene politike privatnosti

Players.rs zadržava pravo izmene ove politike privatnosti po potrebi, kako bi se pridržavala i bila u skladu sa izmenama i dopunama u zakonima i propisima.

Nećemo eksplicitno obaveštavati naše klijente ili korisnike veb stranica o ovim promenama. Umesto toga, preporučujemo da povremeno proveravate ovu stranicu za bilo kakve promene politike.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih za našu politiku privatnosti budite slobodni da nas kontaktirate na sledeću email adresu: info@players.rs